Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lexus GS 450 h képes leírás - Lexus.tlap.hu
részletek »

Lexus GS 450 h - Lexus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lexus.tlap.hu » Lexus GS 450 h
Keresés
Találatok száma - 4 db
Csiszolt gyémánt - Lexus GS430

Csiszolt gyémánt - Lexus GS430

V6-os kistestvére után nem tudtuk nem kipróbálni a V8-as GS430-ast közel 300 lóerejével, űrtechnikájával, távolságtartó tökéletességével. Próbálunk végre belekötni a Lexusba, a sportlimuzinjába, nem könnyű. (Kamera)képek Ajánlat Tel jes átalakulás - Lexus IS próba Sok az egyben - Lexus RX400h menetpróba Tisztelet a kivételnek - Lexus GS300 Maga a tökély - Lexus LS 430 Ajánlat Minden teszt egy helyen KÉPGALÉRIA Lexus GS430 Videó Autósmozi: Lexus GS Fórum Tényleg jók a Toyoták? Japán autók Igazából az van, hogy a GS300-as úgy mindenestül maga a tökély. A presztízsautók, a luxuskocsik egyik legjobbja. Hab a tortán. Akkor meg minek a GS430? Megmondom: azért, mert miért ne. Mert a konkurencia modelljei sem egykék. És, hogy mi a GS430? Az a kis díszítő cukorka, gyöngy a habon, a habban. A Toyota különleges, egyedi, csillagporos ékszere. Na de akkor most nem feltétlen hagyományos módon hasonlítsuk össze a két GS-t, illetve nézzük, mi volt a tesztelő véleménye anno, és ahhoz képest változott-e, merre, miért, satöbbi.

Japán Csoda

Japán Csoda

Japán dizájn Lenyűgöző külsőbe burkolták az egyre ismertebb japán prémiummárka, a Lexus nagyautóját, a GS-t. A dizájnhoz hasonló, élvonalbeli a műszaki tartalom, ám szerzőnk csak a nála magasabb keresetű, de kisebb testmagasságú vevőknek ajánlja. Lassan véget ér a korszak, amikor az vett Lexust, aki minőséget, kényelmet, dinamizmust várt el autójától, de feltűnés és az ismert prémiumgyártmányok gazdáit olykor kísérő ellenszenv nélkül akart közlekedni vele. Nálunk nemigen ismerték sem a nevet, sem a márkajelzést, és bár az LS sorozat akár egy S-osztályú bálna-Mercedes modellfrissítésének is elmenne, azért látszott, hogy ez csak valami ahhoz hasonló, de nem az. Remek, hogy a Toyota presztízsmárkájaként 1989-ben megjelenő Lexus nagyautója, a GS végre teljesen önálló külsőt kapott. Az 5-ös BMW, az E-osztályú Mercedes és az A6-os Audi kategóriájában induló típus viszont alkalmatlan a fent említett vevőkörnek: annyira szép, hogy nincs az a réveteg járókelő, aki ne venné észre. 'Pusztán a látványra koncentrálva az a célunk, hogy egy Lexust megpillantva olyan étvágya támadjon a szemlélőnek, amelyet kizárólag a vásárlással tud csillapítani.

Totalcar teszt

Totalcar teszt

A hibrid technika nem csak gazdaságosabb üzemű autók építéséhez jó. A GS 450h a tesztvezetésen 13 és 20 liter között fogyasztott, de úgy ment, mint a veszedelem, méghozzá valami nagyon különleges, eddig sohasem tapasztalt veszedelem. A Toyota 1997-ben kezdte árulni a Priust, aztán tavalyelőtt megcsinálta a Prius II-t. Ezután tavaly nekiállt luxusmárkája hibridizálásának, elkészítette a hibrid SUV-ot, az RX400h-t. Ezt a Totalcar mind látta és szerette. Most a cégcsoport kijött a világ első hibrid luxuslimuzinjával, a GS450h-val. Örömmel fogadtuk a meghívást a bemutatóra, és ezt az autót is megnéztük, méghozzá Spanyolországban. És egy kicsit Angliában. A malagai sajtóprogramon több turnusban mintegy ötszáz újságírónak dicsekedtek el az autóval. Az első hátsókerék-hajtású hibrid, az első 100 lóerő/liter teljesítménysűrűségű hibrid, a leggyorsabb hibrid, a legjobb gyorsulású hibrid, és így tovább. 1,9 tonnája hat másodperc alatt gyorsul százra. Katalógusfogyasztása vetekszik a konkurens dízelekével, károsanyag-kibocsátása messze jobb bárminél. Meg még van benne új navigáció, remek Mark &Levinson hifi, sötöbö, sötöbö, tehát a luxusautók kötelező tartozékai is.

Toyota Lexus GS 450h luxury hybrid

Toyota Lexus GS 450h luxury hybrid

Now Available The all-new GS 450h high-performance hybrid luxury sedan made its first appearance at the New York Auto Show in March 2005. Click here for the press release. The Lexus 450h will be the first rear-wheel drive hybrid ever offered. According to Lexus, "the Super Ultra Low Emissions-rated GS 450h will provide an unparalleled combination of high performance, luxury-refinement and unexpected fuel efficiency." Early reports indicate that the GS 450h will achieve 28 mpg and offer some of the lowest emissions of any hybrid, while achieving 339 hp. Electric motor torque will help the car achieve 0-60 mpg in 5.2 seconds. With an MSRP of $54,900, the GS 450h will be the most expensive hybrid on the market and will cost roughly $3500.00 more than the GS 430. "It's very important to continue pursuing substantial reductions in fuel consumption and emissions, while continuing to improve performance and driving pleasure," said Lexus Vice President Mark Templin said in the statement. In fact the Lexus GS 450h required the development of a new hybrid powertrain.

Tuti menü