Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lexus IS 200 képes leírás - Lexus.tlap.hu
részletek »

Lexus IS 200 - Lexus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lexus.tlap.hu » Lexus IS 200
Keresés
Találatok száma - 6 db
A Lexus is válságban

A Lexus is válságban

Az utóbbi évtizedben jól ment a Lexus szekere, a válság következtében 21%-kal estek a márka eladásai, ami az autógyártót a felesleges és nélkülözhető kiadások lefaragására készteti. Első lépésként a szokásos évi kereskedői találkozót törölték, ennek költségeit inkább marketingcélokra fordítják. Erre szükség is lesz, hiszen a Lexus két teljesen új modellel és egy frissítéssel jelentkezik 2009-ben. Az igen sikeres RX350 átdolgozott utódja, valamint az új IS250C kabrióváltozat és a HS250h fog bemutatkozni az idén. Mark Templin szerint azonban a Lexus vásárlók nem fogják érzékelni a Toyota szűkös anyagi helyzetét. Az olyan kényelmi szolgáltatások, mint az első osztályú ügyfélszolgálat és az ingyenes kölcsönautó továbbra is rendelkezésre állnak majd. A Toyota is elhalasztja a szokásos kereskedői találkozóját, mellyel kb. 1 millió dollárt spórolnak.

A5 teszt

A5 teszt

Szerencsére a Lexus márkát már nem kell nagyon bemutatni, a Toyota luxusautókra specializálódott cége azonban Európában még mindig nem ért el akkora áttörést, mint Amerikában. Ott a Lexus az etalonautó, a márka sikere az egeket verdesi. Ezért aztán átruccantak Európába, és szép lassan elértek hazánkba is, tavaly nyílt meg az első (és eddig egyetlen) Lexus szalon a Budaörsi úton. A megnyitón még azt hallhattuk, hogy hazánkban minden bizonnyal a 98 őszén debütáló IS sorozat viszi majd a prímet, de később a GS vette át ezt a szerepet. Az IS szárnyalásához azonban jött most egy új adalék, ugyanis nemrég hazánkban is megjelent (a 2001-ben már Európában bemutatott) sportkombi változat az IS 200 SportCross. Sajnos az erősebb háromliteres motorral még nem lehet kapni a kocsit, így csak a soros hathengeres 2000-essel kellett megelégednem. Lexus = elégedett vevők Be kell vallanom az autó átvétele előtt már volt egy kis előítéletem, ugyanis az ember nem tudja magát attól semlegesíteni, amit korábban tapasztalt vagy hallott.gy én is nagyon pozitívan közelítettem az autóhoz, hiszen korábban az IS 200 Sport verziója nagyon tetszett.

Lexus HS 250 h Leírás

Lexus HS 250 h Leírás

Lexus Detroitban mutatta be első dedikált hibridjét, a négyhengeres benzinmotorral hajtott HS 250h-t, amely formailag számos toyotás elemet vonultat fel. Ajánlat Hibrid szedánt mutat be a Lexus Megérkezett az új Lexus RX Audi A3 riválist készít Európának a Lexus A Lexus megmutatta az IS kabriót Az első képek a frissített Lexus IS-ről Lexus IS F menetpróba KÉPGALÉRIA Lexus HS 250h galéria Ha a képek láttán bárkiben felmerülne a gondolat, hogy tiszta Toyota a Lexus legújabb hibridje, duplán igaza volna. A modell a gyár első dedikált, vagyis nem egy meglévő modellből hibridesített, hanem kifejezetten tiszta üzeműre tervezett autója, és emellett pedig formailag számos olyan részletet vonultat fel, amely a 2009-es Toyota Avensisről már ismerősnek tűnhet. Ilyenek például az első ablakok kis, háromszögű részei, a közös tengelytáv, a sziluett vagy az egyforma kormánykerék. Az IS sorozatnál kicsivel hosszabb, 4,7 méteres HS a Toyota Hybrid Synergy Drive meghajtását kapja, amelyet a Lexus négyhengeres Atkinson-rendszerű benzinmotorjához illesztettek.Az összteljesítmény 187 lőerő.

Lexus Is 200 Compressor

Lexus Is 200 Compressor

Lexus IS200 compressor A Lexus új motorváltozatot vezet be középkategóriás modelljéhez. Az IS200 eddigi kétliteres, 155 lóerős hathengeresét a sportosabb autózás híveinek kompresszorral szerelték fel. A feltöltött változat 32 százalékkal erősebb az alapmodellnél: 204 lóerős teljesítményét 6200-as fordulatszámon adja le, 247 Nm-es forgatónyomatéka ötezres főtengelyfordulatnál áll rendelkezésre. Az IS200 compressornak így 7,3 másodperc szükséges a százra gyorsuláshoz, motorjához az alapmodell hatfokozatú kézi sebességváltója kapcsolódik. Az erőforrás mellett az autó megjelenését is átfésülték: új hűtőmaszkkal, mélyebbre húzott lökhárítókkal, sportkipufogóval, 18 colos alumínium kerekekkel, hátsó szárnnyal és 30 mm-rel leültetett felfüggesztéssel tették egyedivé.

Lexus IS 200 Teszt

Lexus IS 200 Teszt

Nagyon fontosnak tartjuk az újautó-tesztek olvasását ahhoz, hogy a leendő vásárlók jó döntéseket hozzanak betérvén az autószalonba, ám mégis akad egy nem elhanyagolható gond az ilyen tesztek körül: a vadonatúj autók megbízhatóságát és értéktartását bizony nem tudjuk ilyenkor vizsgálni. Márpedig a kedves olvasók jó része, amennyiben hosszas mérlegelés után végül vásárlásra adja a fejét, inkább a használtautó hirdetéseket böngészi, mintsem az újautó katalógusokat, különösen ezekben a válsággal sújtott időkben, mikor egyre többen fordulnak az új, finanszírozott autóktól az olcsóbb, használt példányok felé. Ezért új, rendszeresen jelentkező rovatot indítunk, melyben egy-egy használt kocsit tárunk olvasóink figyelme elé, nem kihagyva azok típushibáinak és az esetleges javításoknak felsorolását és persze arról is beszámolunk, hogy az autó vajon mennyiben felel meg egy mai autós elvárásainak. Sorozatunkat rögtön egy sokak számára egzotikus modellel, egy 2004-es évjáratú Lexus IS 200-assal kezdjük. Számtalan társadalomtudós foglalkozott már a különböző kultúrák közti különbségek elemzésével, de abban általában egyetértenek, hogy a kel

The Lexus IS200 Page

The Lexus IS200 Page

Lexus' entry into the Luxury Sports Sedan Market Honda S2000 Info Click HERE After bringing high class limousines (as we refer them in Europe) to the market, Toyota's luxury division is trying to compete in the crowded sports sedan market already dominated by the German brands such as Audi, BMW and Mercedes (in alphabetical order). For that reason, Lexus choosed to get ass close as possible to the most prestigious brands by using their technology: inline 6 engines and rear wheels transmission. Meanwhile, Mercedes changed from inline motors to V engines, but it is only true for displacements bigger than 2.3 liters, as smaller displacement are still inline fours. As usual for Lexus, they took the models and improved them everywhere they could. we will not even compare the car to the Audi, which are front - or all- wheel drive, but if we look at the BMW 320i, we see that power is 5hp higher, the car comes with a 6 speed manual transmission standard and equipment is much higher than the standard beemer.

Tuti menü