Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lexus Tervek képes leírás - Lexus.tlap.hu
részletek »

Lexus Tervek - Lexus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lexus.tlap.hu » Lexus Tervek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Európa nem kap HS 250h-t

Európa nem kap HS 250h-t

Európa nem kap a Lexus HS 250h-ból A Lexus a Detroiti Autószalonon leplezte le legújabb modelljét, amely a márka történetében először kizárólag hibrid hajtáslánccal lesz megvásárolható. A HS 250h a nyár folyamán érkezik a japán és az észak-amerikai kereskedésekbe, ám a Toyota európai marketingigazgatója elmondása szerint az új Lexus modell európai forgalmazása nem szerepel a márka tervei között. A döntést azzal indokolták, miszerint a HS 250h komoly konkurenciát jelentene az IS 220d számára, ugyanis a két modell fogyasztása és szén-dioxid kibocsátása igen közel áll egymáshoz. Azért is meglepő a Lexus döntése, mert az Európában forgalmazott RX, GS és LS modellek hibrid változatai olyannyira sikeresek, hogy az eladott autók 70 százalékán ott szerepel a hibrid megjelölés. Moderációs alapelvek A cikkekhez csak regisztrált olvasóink szólhatnak hozzá. a korábbiakkal ellentétben regisztrálatlanul már senki sem fejtheti ki a véleményét. A hozzászólások moderálása nem változik, a személyiségi jogokat sértő és durva megnyilvánulásokat ezután is törölni fogjuk.

Hibrid kompakt a piacon

Hibrid kompakt a piacon

Hibrid kompaktot dob piacra jövőre Európában a Lexus A Prius alapjaira épül, és az Audi A3-BMW 1 duó ellenfele lesz Egyre több prémium gyártó dob piacra kompakt, vagy még kisebb modellt, amelynek két, nagyon egyszerű oka van. Egyrészt az autók több évtizedes lassú, de biztos növekedése miatt ma már egy kategóriával nagyobbak 20 évvel ezelőtti elődeiknél, másrészt a gyártók az új emissziós szabályokat a könnyű, és kis fogyasztású modellekkel könnyebben tudják teljesíteni. A prémium kompaktok szegmense néhány éven belül minden eddiginél zsúfoltabb lesz, a legújabb versenyző a Lexus. A brit Top Gear magazin információi szerint a japánok nem költenek sokat fejlesztésre, kompaktjuk ugyanis teljes egészében a Priusra épül. Az első széles körben elterjedt hibrid padlólemeze éppen megfelelő egy csapott hátú modellhez. Ebből egyenes ágon következik az is, hogy a Lexus autója elsőkerékhajtású lesz. A hírek szerint a japánok fő célja, hogy a takarékos 120d, valamint A3 2,0 TDI teljesítményétől ne maradjanak el, miközben a fogyasztás se legyen sokkal nagyobb az európai gázolajosokénál.

Lexus LF-C

Lexus LF-C

NEW YORK - Lexus unveiled its LF-C, or Lexus Future Coupe, concept today at the New York International Auto Show. The low-slung, wedge-shaped 2+2 sport coupe features a high-output V-8 engine and a four-position retractable hardtop. Lexus executives acknowledge that the concept coupe is, at the least, a styling template for the upcoming redesign of its IS 300 sport coupe. The IS competes in the near-luxury segment with BMW's 3 Series cars, which has proven to be quite a challenge because of the multiple 3 Series variants, said Denny Clements, Lexus Group vice president and general manager. BMW's Web site lists 10 3 Series models, plus two styles of the M3 performance model. Lexus markets two styles of IS 300 - a sedan and a wagon - and also markets the ES 330, which is comparable to the IS but is more luxurious and less sporty. To make an impact in the segment, Clements said, Lexus must offer more model variants, better performance and, most importantly, more style.

LEXUS LF-Xh Concept

LEXUS LF-Xh Concept

Következő felvonás A 2007-es Tokyo-i autószalonon bemutatott Lexus LF-Xh, a márka sikeres allroadjának, az RX-nek következő generációját vetíti előre. A LF-Xh nevében hordozza a L-Finesse tervezési filozófiát, a négykerék-meghajtást és a hybrid megjelölést. Ezek alapján a következő generációs RX technikája és formavilága találkozhat a tanulmányban. Az RX eddig sem volt hétköznapi megjeleésű allroad, az új design azonban sokkal merészebb és morcosabb benyomást kelt. Ez elsősorban a kis üvegfelületeknek, vagy ha tetszik a nagy lemezfelületeknek, a vékony lámpatesteknek és a méretes 'C' oszlopnak köszönhető. A hűtőmaszk és az első lámpák 'összefolyását' sűrűbben látjuk majd a közeljövőben megjelenő Lexus modelleken. A beltér akár egy sportkocsiban is elférne, jövőbe mutató formavilága, letisztult részletekkel kombinál. Méreteiben (480x189,9x165) és technikájában (V6-os benzinmotor-elektromotor kombináció, négykerékhajtás) szinte megegyezik az RX-el. Tehát a jól bevált luxuskörülményeket biztosító, erőtől duzzadó, csendes és gazdaságos üzemű RX alapjaira egy agresszívabb megjelenésű karosszériát tervezettt a Lexus. Kiváncsian várjuk mi marad a modellváltásra.

Tuti menü