Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Luxusautó finanszírozás képes leírás - Lexus.tlap.hu
részletek »

Luxusautó finanszírozás - Lexus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lexus.tlap.hu » Luxusautó finanszírozás
Keresés
Találatok száma - 6 db
Autó hitel

Autó hitel

Cégünk a magyar vásárlói körhöz igazodva több finanszírozóval alakított ki partneri kapcsolatot, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb, az általa kiválasztott gépjárműhöz kapcsoltható, legkedvezőbb hitelkonstrukciót. Az M3 hiteliroda a leggyorsabban juttatja Önt a lehető legtöbb készpénzhez akár 1 napon belül is! Pozitív hitelbírálat esetén nem kell megvárnia a finanszírozó átutalását, akár előre is aznap készpénzhez juthat! A pénzintézetek a saját autó hitel konstrukcióikat nevezik visszlízingnek, vagy visszhitelnek. A visszhitel az egyik legkedvezőbb, leggyorsabb hitelforma, ahol a fedezet a saját tulajdonú használt autó. Eredetiségvizsgálat és átíratási illeték költségei nélkül. Csak a törzskönyvet kell leadnia, illetve az okmányirodában bejegyzésre kerül a finanszírozó opciója

Autó-finanszírozás

Autó-finanszírozás

Autó-finanszírozás Bemutatkozás Érdeme s a LOMBARD Lízing Csoportra számítania! A Lombard Lízing Csoport több mint 16 éve a magyarországi finanszírozási piac meghatározó szereplője. Gazdag szakmai tapasztalatunk, innovatív csapatmunkánk és stabil német anyabanki háttér révén rendkívül sokszínű finanszírozási termékpalettával, rugalmas, egyedi konstrukciókkal állunk rendelkezésére. A Lombard Lízing Csoport 1992-ben indította el gépjármű-finanszírozási üzletágát. Szállító partnereinkkel való együttműködésünknek, valamint kiterjedt saját képviseleti hálózatunknak köszönhetően, márkafüggetlen finanszírozási szolgáltatásaink ma már az ország egész területén elérhetőek. Amennyiben további részleteket szeretne megtudni autólízing-, hitel vagy bérlet szolgáltatásainkról, keresse ajánlatunkat kereskedő partnereinknél, vagy érdeklődjön képviseleti irodáinkban. Új gépjármű finanszírozás Finanszírozásunk autólízing-, hitel és bérlet formájában is igényelhető Saját erő a bruttó vételár 20%-ától, Futamidő: 24-96 hónap között Választható devizanemek: svájci frank, euró vagy magyar forint Minden autómárkára, mely széria kivitelű és rendelkezik magyarországi vezérképviselettel

Autóhitel Centrum

Autóhitel Centrum

Az autófinanszírozás valamennyi lehetőségével állunk autóhitelt igénylő ügyfeleink rendelkezésére: autóhitel új vagy használt gépjármű vásárlásához, hitelkiváltás (meglévő autóhitel kiváltása kedvezőbb kondíciókkal), gyorskölcsön autófedezetre, on-line biztosítás kötése (CASCO, kötelező). A hitel- és biztosítási ügyintézés díjmentes! Az autóhitel új és használt autó vásárlására igénybe vehető hitellehetőség, ami magánszemélyek, egyéni és társas vállalkozások számára egyaránt elérhető: az ügyfél gépkocsija szolgál fedezetül a finanszírozó számára. Használt autók esetén a hitel futamideje végén az autó nem lehet idősebb 15 évesnél. Autóhitele futamidejét - 1997-es évjáratú vagy annál fiatalabb illetve új autók esetén - az autó életkorától függően 12 és 96 hónap között szabadon választhatja meg. A minimális önerő 20%, a minimum hitelösszeg 300000 Ft. A hitelpiac folyamatosan fejlődik, ezért előfordulhat, hogy autóhitelére fölöslegesen magas törlesztőrészletet fizet.

ELAN & Kolton

ELAN & Kolton

Köszöntünk weboldalunkon! Miért veteránt? Mert értékálló, mert összetartozást ad és mégis egyedivé tesz. Értékálló, mert ezeknek az autóknak a gyártására többé már nem kerül sor....többet nem indul be a gyártósor. Összetartozást ad, mert az autók szeretete és restaurálása összehozza az embereket. Találkozók, túrák, veterán versenyek és különböző társadalmi események alkalmával találkozhatsz oldtimeres társaiddal. Egyedivé tesz, mert a veterán autók lépten-nyomon csodálatot és elismerést váltanak ki a szemlélődőkből - ritka látvány az utakon. Egy évszázad legendás autói restaurálva, átépítve vagy eredeti állapotban! 200-250 készleten lévő autó közül választhatod ki a számodra legjobbat! Legyen a szín, a motor, a márka vagy a típus a meghatározó, nálunk megtalálod álmaid autóját!

Lexus care

Lexus care

TISZTELT LÁTOGATÓ! A fenti összefoglaló táblázat mutatja az egyes Lexus modellek esetében a törlesztő részletek alakulását. A kurzort a választott autó fölé mozgatva megtalálja a finanszírozási ajánlat részleteit. A gépkocsi képére kattintva eléri konfigurátorunkat, melynek segítségével kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb Lexus modellt, majd az ajánlatadó segítségével az Ön igényeihez igazodó finanszírozási ajánlatot is elkészítheti. Tovább lépve összeállíthatja a kiválasztott konstrukcióra vonatkozó hitelkérelmét, melyet egy munkanapon belül elbírálunk. Ennek eredményeképpen Ön már a rendelkezésére álló hitelkeret biztos tudatában látogathat el Toyota vagy Lexus márkakereskedőjéhez kiválasztani a megvásárolni kívánt gépkocsit. A Toyota Pénzügyi Zrt. a Toyota Financial Services Corporation magyarországi leányvállalata. Az anyavállalat 23 országban szerzett több mint 20 éves tapasztalata garanciát jelent az ügyfelek gyors és rugalmas kiszolgálására. Célunk, hogy a Toyota és Lexus márkáktól megszokott kiemelkedően magas minőséget nyújtsuk a pénzügyek területén is.

Nagyösszegű autóhitelek

Nagyösszegű autóhitelek

Az e-Autóhitel Kft. teljeskörű gépjárműfinanszírozással foglalkozik. A finanszírozás pénzneme forint, euró és svájci frank lehet. A hozzánk fordulók díjmentesen megköthetik kötelező vagy CASCO biztosításukat is. A CASCO biztosítás drága autók finanszírozása mellé nagyon ajánlott, mivel akár kisebb sérülések kijavítása is komoly összegekbe kerülhet. Nagy értékű gépkocsik, mint a Lexus finanszírozása hitel vagy lízing konstrukcióban történhet, a maximális hitelösszeg 50 millió forint lehet, a szükséges önerő mértéke 20%.

Tuti menü